Terug
NLEN

Seniorenverhuizing. Een klasse apart

Geplaatst op 06-03-2018 00:00 Verhuizen

Verhuizen is een stressvolle periode. Zeker voor senioren. Het kost veel tijd om dozen in te pakken, dozen uit te pakken, meubels en apparaten te installeren en de vorige woning in goede staat achter te laten. Bovendien kunnen verhuizingen op korte termijn plaatsvinden, binnen twee weken, omdat de woning beschikbaar is. Er zijn wellicht ook items die speciale zorg nodig hebben, omdat het antieke meubels zijn en een bepaalde waarde - financieel maar zeker ook emotioneel - hebben. Een seniorenverhuizing verdient extra aandacht.

 

Waarom verhuizen senioren?

 

Er zijn meerdere redenen te verzinnen waarom iemand op leeftijd van woning wisselt. Denk bijvoorbeeld aan:

 

-       De wens om kleiner te wonen

-       Verhuizing naar seniorenwoning met hulp

-       Verhuizing binnen seniorenwoning

 

Een verhuizing an sich brengt vaak al de nodige spanning met zich mee, bij senioren kan dit vaak nog heviger worden. Emoov heeft veel ervaring met seniorenverhuizen. Laten we eens kijken naar de aanpak.

Persoonlijk & betrokken

 

Iedere verhuizing verdient persoonlijke aandacht. Maar veel starters pakken zelf in en demonteren zelf hun meubilair. Bij senioren ligt dit vaak anders. Daar hebben we het over een volledige verhuizing. Dus inpakken, demonteren, sjouwen, vervoeren, monteren en uitpakken. Uiteraard levert Emoov ook de dozen, dekens en al het andere dat erbij komt kijken. Emoov zorgt ervoor dat uw verhuizing de aandacht en ondersteuning krijgt die het nodig heeft.  Een toegewijde persoon helpt u waar nodig tijdens de verhuizing. Zo leveren wij de volgende diensten:

 

-       Inpakken van meubilair en persoonlijke items met speciale aandacht

-       Beperkt aantal verhuizers, zodat u weinig zult merken dat er een daadwerkelijke verhuizing gaande is.

-       Uitpakken van meubilair en persoonlijke items met speciale aandacht

-       Meubilair op de juiste plekken plaatsen

-       Strijken van kleding en in de kledingkasten hangen

-       Boeken op de juiste plekken plaatsen in boekenkasten

-       Installatie van elektrische toestellen 

 

We proberen dus echt zoveel mogelijk te ontzorgen. Het blijft een transitie voor veel mensen maar wij zijn op de achtergrond aanwezig om alles zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Nazorg na de verhuizing

 

Het is ook belangrijk dat het huis dat verlaten wordt in goede staat verkeert en schoon en netjes is voor de volgende bewoners.  Ook dit verzorgen wij graag! De woning wordt keurig achter gelaten voor de volgende bewoners. Desnoods met een schoonmaakbeurt!

Terug naar overzicht