Terug
NLEN
  • Verhuizen in 1 dag
  • Verhuizing + opslag
Opslag Opslag
support

Complete verhuizing

Ga je verhuizen naar een ander adres of moet je inboedel eerst een tijdje in opslag kies dan voor de complete verhuizing optie. Wij nemen werkelijk alle zorgen uit handen en zorgen voor een aangename en vlekkeloze verhuizing.

In 3 minuten geregeld

Als je alles conform je feitelijke situatie invult, garanderen wij je zelfs een vaste prijs voor je gehele verhuizing. Dus geen verassingen achteraf, je weet precies waar je aan toe bent. Je kunt kiezen uit 3 opties, die allen een manier zijn op te bepalen hoeveel er verhuisd moet worden.

Je kunt er bij een complete verhuizing ook voor kiezen om extra gemak in te kopen door bijvoorbeeld de meubels gedeeltelijk door ons te laten demonteren, of je spullen te laten inpakken. Heb je een paar aanpakkers die de hele verhuizing de handen flink uit de mouwen willen steken, dan kun je dat op de site aangeven en wordt je verhuis goedkoper. Het is onze doelstelling om de verhuis zoveel mogelijk aan jouw persoonlijke wensen aan te passen.

Verzekerd verhuizen

Standaard is je inboedel tijdens de verhuizing verzekerd voor € 100.000 tegen beschadiging en diefstal en zijn in geval van opslag de eerste 30 dagen mee verzekerd. Onze Erkende Verhuizers zullen er echter  alles aan om jouw inboedel schadevrij te verhuizen en jou  een super verhuiservaring te bezorgen.

Bereken je verhuizing