Terug
NLEN
  • Verhuizen in 1 dag
  • Verhuizing + opslag
Opslag Opslag
support

Over emoov

Emoov is jouw online verhuisplatform. Het concept is ontwikkeld om te voorzien in de veranderde behoefte van de consument. Wij bieden je de mogelijkheid om je verhuizing helemaal online te regelen. Geen offerte meer nodig, je krijgt volledig inzicht in wat je verhuizing gaat kosten. Alles is dus heel transparant.

Kwaliteit

Emoov is onderdeel van Voerman Group en heeft jarenlange ervaring in de fysieke en online verhuiswereld. Emoov heeft per land of regio een nauwe samenwerking met gerenommeerde nationale of regionale verhuisbedrijven. Onze partners staan garant voor de uitvoering van een kwalitatief goede verhuizing.In 3 klikken geregeld

Wij vinden het heel belangrijk dat het jou zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt om vanuit je luie stoel alles in een paar klikken te regelen. Geen tijdrovende inspecties en geen lange inventarislijsten meer invullen, gemak en convenience voor jou staan voorop.

Verhuizen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Als jij wilt verhuizen kan je bij emoov binnen een paar minuten, op een heel simpele en klantvriendelijk manier je complete verhuizing regelen en direct boeken. Alles is bij emoov mogelijk, van een verhuizing van enkele stuks tot een complete verhuizing. Op basis van de aangeleverde gegevens geeft emoov jou vooraf een vaste verhuisprijs af. Je weet dus altijd precies wat je verhuizing gaat kosten. Geen verrassingen achteraf.

Hoe worden wij gewaardeerd?
Gemiddeld een 8,8 uit 8 beoordelingen