Terug
NLEN
  • Verhuizen in 1 dag
  • Verhuizing + opslag
Opslag Opslag
support

Verhuisbedrijf Amsterdam

 


Amsterdam

Amsterdam is de grootste stad van Nederland. Er wonen ongeveer 850.000 mensen. Het is de duurste maar toch altijd nog meest populaire stad in Nederland om naartoe te verhuizen. Emoov.nl is jouw verhuisfirma om naar of binnen Amsterdam te verhuizen. Wij regelen alles voor je!De naam heeft de stad te danken aan een dam die in de rivier de Amstel, die dwars door de stad loopt, werd gebouwd in de 13e eeuw. De economische diversiteit is al eeuwen de kracht van de stad. De stad heeft een groot aandeel in handel- en ICT dienstverlening in het centrum en op de Zuidas. Daarnaast loopt de stad voorop in kunst en cultuur. Het historische centrum, de vele beroemde musea en evenementen trekken elk jaar weer veel bezoekers en toeristen.

Amsterdam in het kort:

• Amsterdammers noemen de stad vaak 'Mokum'
• De stad is opgedeeld in 7 stadsdelen waarvan de Jordaan internationaal het bekendst is
• Bekende musea zijn het Rijksmuseum, Stedelijk Museum, van Gogh Museum en natuurlijk het Anne Frank Huis
• De mooie grachtengordel, het Concertgebouw, dierentuin Artis, de wallen en coffeeshops zijn zeker ook een bezoek waard
• Met bekende evenementen als het Amsterdam Dance Event en de Gay Pride is Amsterdam een echte feeststad

Aangifte doen van verhuizing

Verhuis je binnen of naar Amsterdam dan kan je dat online doorgeven. Als je vanuit het buitenland naar Amsterdam verhuist en niet eerder in Nederland hebt gewoond, moet je jezelf inschrijven bij de gemeente Amsterdam. Je dient persoonlijk langskomen, niemand anders kan de inschrijving voor je regelen. Je kunt naar 14020 bellen om een afspraak te maken. Of kijk op Amsterdam.nl.
Regel jouw verhuizing volledig online met Emoov. Jouw verhuisbedrijf voor de regio Amsterdam. Bereken direct hoeveel jouw verhuizing gaat kosten en plan hem in. Emoov ontzorgt en regelt alles voor je.
Inpakken, sjouwen, vervoeren en zelfs opslag. Emoov is goedkoper dan andere verhuizers door slim gebruik te maken van beschikbare capaciteit en doordat je veel zelf regelt op onze website. Boek je verhuizing simpel vanachter je PC, laptop of tablet in maar 3 minuten. Emoov ontzorgt.