Terug
NLEN
  • Verhuizen in 1 dag
  • Verhuizing + opslag
Opslag Opslag
support

Verhuizen naar Arnhem?

 


Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. Er wonen momenteel 155.000 mensen. De Rijn loopt dwars door de stad heen. Vooral het Zuidelijke deel heeft zich na de Tweede Wereldoorlog flink ontwikkeld.Internationaal is de stad Arnhem bekend door de slag om Arnhem in de Tweede Wereldoorlog. In september 1944 vond er een luchtlanding en veldslag plaats door de geallieerde troepen als onderdeel van Operatie Market Garden. Vanuit Arnhem is er toegang tot enkele grote parken vanwege de ligging aan de zuidkant van de Veluwe. Zij behoren tot het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Er zijn ook diverse mooie musea te vinden in/bij de stad. Verder zijn er veel innovatieve bedrijven gewettigd in de stad en het creatieve talent is ook goed vertegenwoordigd. Door de centrale ligging in het Oosten is Arnhem een belangrijk weg- en water knooppunt.

Arnhem in het kort:

• De naam 'Arneym' werd al in 893 voor het eerst genoemd
• Arnhem is de enige stad in Nederland die nog een trollybusnet heeft
• Bekendste musea in de stad zijn het Museum Arnhem, Nederlands Openluchtmuseum en Museum Bronbeek
• De Koninklijke Burgers' Zoo is ook zeker een bezoek waard
• Uitgaan doe je op de Korenmarkt en aan de Rijnkade

Aangifte doen van verhuizing

Maximaal 4 weken van tevoren kan je (online) bij de gemeente de adreswijziging doorgeven. Geef jouw verhuizing uiterlijk binnen 5 dagen na de verhuisdatum door. Let op: Verhuis je vanuit het buitenland naar Arnhem dan moet je binnen 5 dagen na aankomst persoonlijk laten inschrijven bij de gemeente.

Regel jouw verhuizing volledig online met Emoov. Jouw verhuisbedrijf voor de regio Arnhem. Bereken direct hoeveel jouw verhuizing gaat kosten en plan hem in. Emoov ontzorgt en regelt alles voor je.  Inpakken, sjouwen, vervoeren en zelfs opslag. Emoov is goedkoper dan andere verhuizers door slim gebruik te maken van beschikbare capaciteit en doordat je veel zelf regelt op onze website. Boek je verhuizing simpel vanachter je PC, laptop of tablet in maar 3 minuten. Emoov ontzorgt.