Terug
NLEN
  • Verhuizen in 1 dag
  • Verhuizing + opslag
Opslag Opslag
support

Verhuisbedrijf Den Haag?

 


Den Haag

Den Haag is de enige grote stad aan Nederland die aan zee ligt. Er is een kustlijn van 11 kilometer met 2 badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Met 520.000 inwoners is het de derde grootste stad van Nederland.Den Haag is niet de hoofdstad van Nederland maar die rol lijkt te stad wel te vervullen. De Nederlandse regering, het parlement en het koninklijk huis zijn allemaal in deze stad gevestigd. Ook bijna alle ambassades en ministeries zijn te vinden in Den Haag, evenals belangrijke internationale rechtscolleges zoals het Internationaal Gerechtshof en Internationaal Strafhof.Den Haag is een oude stad met veel historie. Er staan veel monumenten, monumentale panden en herdenkingsmonumenten.

Den Haag in het kort:

• Een inwoner van Den Haag kan ook Hagenees worden genoemd
• Den Haag bestaat uit 8 stadsdelen. Scheveningen is er hier 1 van
• Den Haag heeft de meeste bezienswaardigheden per m2 van heel Nederland
• Bezienswaardigheden zijn Het Binnenhof, de Grote Kerk, het Kurhaus, Madurodam, Mauritshuis en Paleis Noordeinde
• In Den haag vind je veel mooie winkelstraten zoals de Grote Marktstraat, Spuistraat en Vlamingstraat

Aangifte doen van verhuizing

Als je binnen of naar Den Haag gaat verhuizen kun je met je DigiD online je verhuizing doorgeven via www.denhaag.nl. Dit kan maximaal 4 weken van tevoren of uiterlijk 5 dagen na de verhuizing. Als je naar Den Haag verhuist vanuit het buitenland voor meer dan 4 maanden dan moet je je persoonlijk laten inschrijven bij de gemeente. Je krijgt dan ook een Burgerservicenummer.

Regel jouw verhuizing volledig online met Emoov. Jouw verhuisbedrijf voor de regio Den Haag. Bereken direct hoeveel jouw verhuizing gaat kosten en plan hem in. Emoov ontzorgt en regelt alles voor je.
Inpakken, sjouwen, vervoeren en zelfs opslag. Emoov is goedkoper dan andere verhuizers door slim gebruik te maken van beschikbare capaciteit en doordat je veel zelf regelt op onze website. Boek je verhuizing simpel vanachter je PC, laptop of tablet in maar 3 minuten. Emoov ontzorgt.