Terug
NLEN
  • Verhuizen in 1 dag
  • Verhuizing + opslag
Opslag Opslag
support

Verhuizen jullie naar Eindhoven?

 


Eindhoven

Eindhoven is op aantal inwoners de vijfde grootste stad van Nederland. Er wonen momenteel 225.000 mensen. De prognose is echter dat het aantal inwoners in 2020 al tot 231.000 inwoners is gestegen. Emoov.nl is jouw verhuisfirma om naar of binnen Eindhoven te verhuizen.Eindhoven is ontstaan in en Moerasdelta van 5 kleine riviertjes. In 1232 kreeg de stad al stadsrechten. Eindhoven is een gestichte nederzetting in plaats van een geleidelijk tot stad  gegroeide. Het kasteel en de omwalling die destijds het centrum waren zijn later weer afgebroken. Ten tijde van de industriele ontwikkeling, rond 1900, groeide de stad flink. De stad trok door alle nieuwe fabrieken veel nieuw arbeiders aan. De stad heeft hier economisch veel profijt van gehad. Ook autofabriek DAF die zich na de oorlog n Eindhoven vestigde heeft voor een flinke uitbreiding van de stad gezorgd. Eindhoven kent een heel levendig uitgaansleven.

Eindhoven in het kort:

• Eindhoven telt meer dan 140 Rijksmonumenten
• Sinds 2000 wordt er in de stad veel hoogbouw ontwikkeld
• Centraal ligt de Markt waar je veel grote terrassen vindt. Aan de Zuidkant ligt het Stratumseind die met 50 aaneengesloten cafés en discotheken de langste cafestraat van Nederland is
• Gloeilampenfabrikant Philips vestigde zich in 1891 in Eindhoven
• Eindhoven is de groenste stad van de 5 grootste steden in Nederland

Aangifte doen van verhuizing

Maximaal 4 weken van tevoren kan je (online) bij de gemeente de adreswijziging doorgeven. Geef jouw verhuizing uiterlijk binnen 5 dagen na de verhuisdatum door. Let op: Verhuis je vanuit het buitenland naar Eindhoven dan moet je binnen 5 dagen na aankomst persoonlijk laten inschrijven bij de gemeente.

Regel jouw verhuizing volledig online met Emoov. Jouw verhuisbedrijf voor Eindhoven en omstreken. Bereken direct hoeveel jouw verhuizing gaat kosten en plan hem in. Emoov ontzorgt en regelt alles voor je.
Inpakken, sjouwen, vervoeren en zelfs opslag. Emoov is goedkoper dan andere verhuizers door slim gebruik te maken van beschikbare capaciteit en doordat je veel zelf regelt op onze website. Boek je verhuizing simpel vanachter je PC, laptop of tablet in maar 3 minuten. Emoov ontzorgt.