Terug
NLEN
  • Verhuizen in 1 dag
  • Verhuizing + opslag
Opslag Opslag
support

Verhuizen naar Rotterdam?

 


Verhuisbedrijf Rotterdam

Met bijna 625.000 inwoners is Rotterdam de tweede grootste stad van Nederland. En de stad is populair. Rotterdam is zelfs meer in trek dan de hoofdstad. Rotterdam is betaalbaar, er is meer ruimte en minder toerisme. Emoov.nl is jouw verhuisbedrijf om naar of binnen Rotterdam te verhuizen. Wij regelen alles voor je!Rotterdam ligt in het Westen van Nederland en gelegen aan de Maas. Lange tijd was de haven de grootste ter Wereld met een havengebied uitgestrekt over 40 km! Rotterdam dankt zijn naam echter aan een andere rivier langs de stad, de Rotte. De historische binnenstad werd in 1940 grotendeels verwoest door bombardementen. Dit heeft echter wel veel nieuwe architectuur opgeleverd waar Rotterdam inmiddels bekend mee is geworden. Daarnaast zijn er ook veel attracties en evenementen die de stad zo populair maken.

Rotterdam in het kort:

• Rotterdam wordt vaak de Maasstad genoemd
• De stad is ingedeeld in 14 deelgemeenten
• Er wonen zo'n 175 verschillende nationaliteiten in de stad
• Bekende evenementen zijn de Wereldhavendagen, North Sea Jazz & het Filmfestival
• Rotterdam kent verschillende architectonische hoogstandjes. Denk de Markthal, De Rotterdam. Kubuswoningen en Rotterdam CS>

Aangifte doen van verhuizing

Aangifte doen van verhuizing is verplicht. Het is nodig om gebruik te kunnen maken van vergunningen of het aanvragen van een paspoort. Als je vanuit het buitenland langer dan 4 maanden naar Rotterdam gaat moet je binnen 5 dagen aangifte doen.
Je kunt hiervoor een afspraak maken en het is de bedoeling dat je persoonlijk langskomt. Kijk op Rotterdam.nl voor meer informatie.

Regel jouw verhuizing volledig online met Emoov. Jouw verhuisbedrijf voor Rotterdam en omstreken. Bereken direct hoeveel jouw verhuizing gaat kosten en plan hem in. Emoov ontzorgt en regelt alles voor je.
Inpakken, sjouwen, vervoeren en zelfs opslag. Emoov is goedkoper dan andere verhuizers door slim gebruik te maken van beschikbare capaciteit en doordat je veel zelf regelt op onze website. Boek je verhuizing simpel vanachter je PC, laptop of tablet in maar 3 minuten. Emoov ontzorgt.