Terug
NLEN
  • Verhuizen in 1 dag
  • Verhuizing + opslag
Opslag Opslag
support

Utrecht. Verhuizen?

 


Utrecht

Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht en er wonen 340.000 mensen. De stad ligt centraal in het land op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen en is dus zeer goed bereikbaar. Het is de vierde grootste stad van Nederland. Emoov.nl is jouw verhuisfirma om naar of binnen Utrecht te verhuizen. Wij regelen alles voor je!Door de ligging midden in Nederland is Utrecht een toonaangevende beurzen- en conferentiestad. Daarnaast maakt het de stad het hardst groeiende economische centrum (vooral in de dienstensector) van heel Nederland. Utrecht was een van de eerste steden in Nederland die stadsrechten kreeg. De stad heeft daarom een lange geschiedenis en een mooi historisch centrum, grotendeels omringd door een singel. Utrecht is een stad met relatief weinig ouderen en veel jongeren. Dit komt omdat er 3 Universiteiten zijn en ook meerdere Hogescholen.

Urecht in het kort:

• Utrecht wordt ook wel de Domstad genoemd
• Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht
• De Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht zijn de grootste onderwijsinstellingen
• Utrecht telt zo'n 1400 Rijksmonumenten
• Winkelen doe je in Utrecht in winkelcentrum Hoog Catharijne

Aangifte doen van verhuizing

Met jouw DigiD kan je online uw verhuizing een maand voorafgaand tot maximaal 5 dagen nadat je verhuisd bent doorgeven. Kom je uit het buitenland en blijf je langer dan 4 maanden? Maak dan binnen 5 dagen na jouw verhuizing een afspraak bij de gemeente om je in te schrijven. Zij kunnen je vertellen welke documenten je moet meenemen. Of kijk op Utrecht.nl.
Regel jouw verhuizing volledig online met Emoov. Jouw verhuisbedrijf voor de regio Utrecht. Bereken direct hoeveel jouw verhuizing gaat kosten en plan hem in. Emoov ontzorgt en regelt alles voor je.
Inpakken, sjouwen, vervoeren en zelfs opslag. Emoov is goedkoper dan andere verhuizers door slim gebruik te maken van beschikbare capaciteit en doordat je veel zelf regelt op onze website. Boek je verhuizing simpel vanachter je PC, laptop of tablet in maar 3 minuten. Emoov ontzorgt.